Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaPOMIRILI SE STANIJA I ASMIN: Ova slika je dokaz – EVO ŠTA...

POMIRILI SE STANIJA I ASMIN: Ova slika je dokaz – EVO ŠTA JE ON OBJAVIO (FOTO)

Stanija Dobrojević ponovo je u žiži javnosti, zbog veze sa oženjenim Asminom Durdžićem, čija se supruga trenutno nalazi u Eliti.

Starleta je nedavno izjavila kako je stavila tačku na taj odnos, jer je uhvatila Asmina u laži, a mnogi su posumnjali da je sve samo predstava za javnost, kako bi se Stanija “oprala” od titule otimačice muževa.

Dok su ljudi polemisali, jedan potez Asmina i Stanije bacio je sve u rebus, zbog čega su spekulisali o njihovom pomirenju, a izgleda da je unhappy isplivao pravi dokaz.

Naime, Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podijelio sliku sa terase, koja gleda na extra i uz to stavio tri emotikona crvenog srca, a tu se vidi i dugačka ženska kosa, po svemu sudeći Stanijina.

Ona je danas takođe objavila fotografije u kupaćim kostimima, po kojima su svi zaključili da ona više ne boravi u Kini, kao što je rekla i da se izgleda vratila u Ameriku.

Mnogi su komentarisali da je posredi ipak Stanijin plan, te da želi da se osveti Aneli Ahmić, s obzirom da svakodnevno iznosi njen prljav veš i ozbiljne optužbe u Zadruzi.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments