Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaJOŠ JEDAN RASKID ZADRUGARA – ne mogu više da budu zajedno: Pukla...

JOŠ JEDAN RASKID ZADRUGARA – ne mogu više da budu zajedno: Pukla ljubav, a svi vide u njoj krivca

Tuga.

Bivši zadrugari Žana Đorđević i Marko Marković tokom šeste sezone rijalitija upoznali su se u Bijeloj kući i počeli jako prisan odnos, a ona zbog svoje kćerke nije željela da rade bilo šta pred kamerama, pa čak ni da se poljube.

Njih dvoje su govorili kako će šansu svom odnosu dati nakon završetka rijalitija, što se i desilo, ali ni tada nisu ozvaničili vezu.

Poznato je da su se Žana i Marko nekoliko puta vidjeli nakon završetka “Zadruge 6”, i u Beogradu i u Crnoj Gori, ali izlgeda da to ipak nije bilo dovoljno i da su na svoj odnos stavili tačku.

Naime, Žana i Marko su jedno drugog otpratili sa društvene mreže Instagram, zbog čega se pretpostavlja da više nisu u dobrim odnosima, iako na njihovim profilima može da se nađe zajednička slika, sa snimanja jednog spota.

Mnogi bivši učesnici rijalitija “Zadruga” nikad nisu ni vjerovali u njihovu ljubav i polagali nade da će to uspeti, iako su Žana i Marko govorili drugačija.

Marković je prije samo par dana imao žestoki medijski rat sa bivšim djevojkom, Stanijom Dobrojević, zbog čega mnogi sumnjaju da je baš to razlog što su on i Žana stavili tačku na odnos koji su mjesecima gradili. Oni se povodom toga još uvijek nisu oglašavali, pa ostaje da saznamo šta je pravi razlog da jedno drugog otprate sa društvenih mreža.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments