Četvrtak, 28 Septembra, 2023
HomeZadrugica“SAD ĆU DA SE DISKVALIFIKUJEM” – drama u pušionici Zadruge 7: Takmičari...

“SAD ĆU DA SE DISKVALIFIKUJEM” – drama u pušionici Zadruge 7: Takmičari dotrčali da spriječe još veći haos

Nije im lako.

U “Eliti” je tokom emisije “Pitanja novinara” došlo do žestokog i iznenadnog obračuna između Teodore Radojičić i Marije Malivuk.

Njih dvije su se brutalno posvađale u pušionici, a ovaj sukob niko od cimera nije očekivao, pa čim su čuli dranje pojedinci su poletjeli da spriječe nastavak haosa i moguć fizički kontakt.

Haos je nastao u trenutku kad su Teodoru novinari pozvali da priča o odnosu sa Nikolom Bukilićem, ali ona to od bijesa nije ni čula, nego je odletjela da se svađa sa Marijom.

Njih dve su se jedna drugoj unosile u lice, ali su ih cimeri brzo razdvojili i Radojičićeva je otišla da odgovara na pitanja, a Marija da bijesni zbog sukoba.

Marija je nakon toga počela da prijeti da će Teodori poslije rijalitija napraviti haos i da, kao i Radojičićeva, iza sebe ima robiju i ozbiljan kriminalni dosije.

– Unhappy ću da se diskvalifikujem, pa će da vidi ko sam napolju. Bila sam i ja u zatvoru, radila i drogu i kamatu i sve, na Malti sam bila. Neće meni Teodora da se ok*rči – bjesnila je Marija, a cimeri su davali sve od sebe da je smire, kako se sukob ne bi dalje nastalvjao.

U nastavku noći njih dvije nisu obraćale pažnju jedna na drugu, jer su vjerovarno obe ohladile glave i shvatile da je pametnije da se ne svađaju i ne govore jedna drugoj gnusne stvari.

Oba snimka (i onog svađe i Marijinog bijesa) možete pogledati u nastavku:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments