Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaSAZNALA ŠOK INFORMACIJU UŽIVO U PROGRAMU: Dalila Dragojević ni slutila nije da...

SAZNALA ŠOK INFORMACIJU UŽIVO U PROGRAMU: Dalila Dragojević ni slutila nije da će doći do ovoga – lice sve govori

Još jedno izdanje emisije “Pitam za druga” se emituje na Purple TV, a voditeljica Dalila Dragojević je i ovog puta zablistala, nodesilo se i nešto jako interesantno.

Dalila i njena koleginica Anastasija Buđić su saznale i jednu krajnje interesantnu informaciju, od gosta novinara koji je objelodanio novitete koji su značajni za sve pratioce i fanove najpopularnijeg rijaliti formata, “Elita”.

– Prijatelj Milene Kačavende, nikada nije pričao za medije. Pričao je o prijetnjama, o razvodu, o Ani, svemu… Ja sam se šokirao kako je Milena prošla kroz razvod – rekao je gost, koji je najavio i emisiju u kojoj ćemo imati priliku da to i čujemo.

Sinoć se za medije oglasila i Milenina drugarica, koja je pričala o njenim suzama, koje je Kačavenda pustila zbog Ane Ćurčić.

– Milena je mudra, vrijedna, pametna… Ona je odlična majka i domaćica i biznis žena. Ona radi sa strankama i klijentima, umjela je da radi sa ženama. Proputovala je sve zemlje svijeta sa tim poslom. Baš ovo što je branila Anu, zaista je to radila vjerujući da može da joj pomogne. Da li je razočarana? Da, jeste. Milena nije tip osobe koja plače. Što se tiče izdaje, jedino mogu da kažem da smo joj svi govorili da pretjeruje koliko je brani, imala je cilj da se bopri protiv nasilja, planirala je da kad Ana izađe da Ana vodi tu fondaciju i da nastavi time da se bavi. Njen cilj je bila borba protiv nasilja, sjedila sam sa njom. Ona nije tip osobe koja plače. Ja sam bila prisutna kad joj je tata umro. Tad je pokazala emocije. To je bio prvi veliki gubitak i šok. Tu su se pokazale emocije. Nikad poslije toga nisam vidjela da je plakala, osim eto ovog na televiziji. Znači da ju je to mnogo pogodilo – zaključila je ona za medije.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments