Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaGLUMICU KOJU SRBI OBOŽAVAJU MUŽ UHVATI U PREVARI SA SVEKROM – Skandal...

GLUMICU KOJU SRBI OBOŽAVAJU MUŽ UHVATI U PREVARI SA SVEKROM – Skandal o kojem svi govore, evo kako se ZAVRŠILO

Turska glumica Gokče Bahadir (41), koju smo zavoleli u seriji “Kad lišća pada” ima vrlo zanimljiv ljubavni život obeležen velikim skandalom o kome se pričao i pisalo u cijelom svetu. Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a poslije romantičnog vjenčanja isplivale su na vidjelo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je usledio razvod.

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi – navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje. Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala s svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želio da je iznenadi. Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i ćerku Narin.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments