Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaJELENA I IVAN SPEMNI ZA TAJNU PROSLAVU VJENČANJA! Evo kako će izgledati,...

JELENA I IVAN SPEMNI ZA TAJNU PROSLAVU VJENČANJA! Evo kako će izgledati, BLISTAJU, a njoj je spremila LUKS haljinicu s biserima (FOTO)

Bivši zadrugar Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić vjenčali su se u petak u opštini, a danas spremaju na tajnoj lokaciji veselje u krugu najbližih prijatelja i rodbine.

Jelena, koja je svom prezimenu Ilić dodala i Marinković, uveliko se sprema za proslavu. Novopečena mlada se oglasila na Instagramu gdje je pokazala kako se sprema. Ilićeva je cijelo jutro provela kod frizera.

Par je odlučio da vjenčanje zadrži u strogoj tajnosti, ne zna se ni gdje ni ko će biti gosti njihovog slavlja, ali je Jelena otkrila da bez svog ljubimca pudlice Beki ne može da prođe veselje. Ona je za Beki spremila i svadbeno haljinicu sa biserčićima.

I mladoženja je spreman, veoma ozbiljn, u bijeloj košulji i žutoj kravati.

Inače, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju “Parovi” pre nekoliko godina. veza im je bila turbulentna, prije svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć riješio poroka.

On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema djecu.

kurir.rs

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments