Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugica“MUŠKARCI NE ZNAJU NI KOGA OŽENE”: Kačavenda i Đedović žestoko ogovarali Vanju...

“MUŠKARCI NE ZNAJU NI KOGA OŽENE”: Kačavenda i Đedović žestoko ogovarali Vanju i Ša, ne predviđaju im blistavu budućnost

Milena Kačavenda i Marko Đedović prokomentarisali su krah braka Nenada Aleksića Ša i Vanje Aleksić, koji su se nedavno razvojili i odlučili da svoj odnos stave na pauzu.

Reper je nakon svega odlučio da se skloni i postao aktuelni učesnik “Elite”.

– Jadan Šaki, smršao osam kila za 5 dana… Navodno su se dogovorili da se malo ohlade, pa kad izađe će vidjeti šta će. Nema sreće, mada, da drugačije bira… Ne znam više šta da mu kažem – govorio je Marko o reperu.

– Sinoć mi je pričao da je bio posesivan i ljubomoran i da je njoj to smetalo, tamo vamo… – nastavio je Marko.

– Druže, kako možeš da furaš sa nekim dva tri meseva i udaš se? Pričam o ženama. Ajde muškarci što ne znaju ni šta ožene…Posleij se čudiš… – dodala je Milena.

– Ma to je klinka, dete – izjavio je Đedović.

Podsjećanja radi, Nenad i Vanja nakon nekoliko meseci veze, izgovorili su sudbonosno “da” i obavili građansko vjenčanje, a na ljeto su napravili svadbu za pamćenje nakon koje su naprasno odlučili da se raziđu.

Nekoliko dana prije ulaska repera u “Elitu”, prepucavali su se putem medija i Instagrama ali i priznali da nisu stavili konačnu tačku na svoj odnos, kao i da sve zavisi od Vanje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments