Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaPLJUVAČKA POSRED LICA! Nastao kolaps – voditeljica Ana Radulović ostala zatečena, nije...

PLJUVAČKA POSRED LICA! Nastao kolaps – voditeljica Ana Radulović ostala zatečena, nije znala šta je snašlo

Otkad su se uselili na imanje u Šimanovcima i postali dio sedme sezone rijalitija “Zadruga”, pjevač Lepi Mića i mladi tiktoker Uroš Stanić ne prestaju da ratuju pred kamerama, a njihovi sukobi nerijetko poprime razmjera koje mogu dovesti do ugrožavanja nečijeg boravka u “Eliti”, kako ove godine nosi naziv popularan TV format.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je cjelokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

– Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovdje, on je za mene katastrofa – urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

– Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomjeri se ovde kod mene – pokušavala je da smiri tenziju voditeljica Ana Radulović.

– Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomjeriti, ali on unhappy mene izaziva – govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao, a za to vrijeme je voditeljica Ana Radulović bila u čudu nakon ovih scena.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments