Četvrtak, 28 Septembra, 2023
HomeZadrugicaISPLIVAO SNIMAK CAREVE PRELJUBE! Ljubi i mazi atraktivnu plavušu u klubu –...

ISPLIVAO SNIMAK CAREVE PRELJUBE! Ljubi i mazi atraktivnu plavušu u klubu – poslao Aleks ranije kući, pa je prevario?! (FOTO)

Juče je kako bomba odjeknula vijest u medijima da su Filip Automotive i Aleksandra Nikolić raskinuli. Spekulisalo se da je Automotive prevario Aleksandru, a onda se ona oglasila putem svog Instagram profila i otkrila koji je pravi razlog njihovog raskida:

– Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih riječi. Ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome – napisala je Aleks.

Na društvenim mrežama kruže komentari da je Filip navodno prevario Aleks na svojoj rođendanskoj žurki. Filip je, navodno, svoju bivšu vjerenicu poslao ranije kući sa rođendanske žurke, a on je nastavio da se druži sa atrakivnom plavušom.

Na jednoj fan stranici koja prati šta se dešava u životu bivših zadrugara, osvanula je fotografija na kojoj se vidi da je Filip prisan sa nepoznatom djevojkom i izgleda kao da se ljube.

Na sljedećoj fotografiji koja je procurila na mrežama, se vidi kako su Automotive i atraktivna plavuša u zagrljaju i drže se za ruke, a društvo im pravi neki muškarac.

Ostaje nam da ispratimo da li će se oglasiti Filip i otkriti šta se dogodilo te noći u klubu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments