Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaOGLASIO SE FILIP CAR: Prekinuo šutnju i progovorio o prevari ali i...

OGLASIO SE FILIP CAR: Prekinuo šutnju i progovorio o prevari ali i MOĆNOJ POLITIČARKI – ovo je cijela istina!

Bivši zadrugar Filip Automotive je prekinuo šutnju i oglasio se nakon pisanja medija da su Aleksandra Nikolić i on raskinuli. Osvanule su privatne fotografije sa jedne proslave, na kojima je uhvaćen sa jednom djevojkom sa kojom je navodno prevario Aleks, a potom su isplivale i fotografije sa političarkom E.M. koju je Filip grlio na slici.

On tvrdi da su stvari drugačije nego što izgledaju.

Filip Automotive, Aleksandra NikolićFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mother rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… – priča Filip za “Blic” i dodaje:

– Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka – zaključio je bivši zadrugar.

– Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome – napisala je Aleks.

Filip CarFoto: instagram printscreen/samo_realno6

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments