Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaPO PRVI PUT MEMEDOVIĆ POKAZAO DJEVOJKU! STRASNO IGRALI NA SVADBI NJEGOVE KĆERKE:...

PO PRVI PUT MEMEDOVIĆ POKAZAO DJEVOJKU! STRASNO IGRALI NA SVADBI NJEGOVE KĆERKE: Fatalna plavuša osvojila sve (FOTO)

Nova djevojka voditelja Jovana Memedovića, otkako se razveo od supruge Mirjane, majke njegove djece, tema je o kojoj se često spekuliše, a nakon svadebnog veselja njegove mezimice Maše Memedović svi se pitaju da li je došao trenutak da svoju izabranicu predstavi.

Naime, jedan od omiljenih voditelja na Mašinom vjenčanju pojavio se pod ruku sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, pa su mnogi zaključili da je upravo ona nova djevojka Jovana Memedovića.

Sudeči po fotografijama koje su osvanule na njenom Instagramu reklo bi se da su Memedović i Snežana veoma bliski, dobro su se zabavljali i igrali na podijumu odlično raspoloženi iako je u neposrednoj blizini bila i njegova bivša supruga.

Jovan Memedović sa devojkom Snežanom

– U, kakva žurka – prokomentarisala je ona, uz fotografiju sa voditeljem.

Inače, mediji su ih i ranije povezivali, kada je osvanula fotografija na kojoj su Jovan i Snežana bili u jednom restoranu sa Mirjanom Bobić Mojsilović, međutim niko od njih dvoje se nije javno oglašavao na tu temu, pa su sada fotke samo podgrijale priču za koju mnogi očekuju zvaničnu potvrdu.

Prema pisanju domaćih medija, Snježana se svojevremeno bavila fudbalom, a danas je vrlo uspješna u svijetu marketinga i produkcije, sa Memedovićem s vremena na vrijeme sarađuju na projektima i producent je emisije „Sasvim prirodno“ koju on godinama radi.

Republika

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments