Srijeda, 27 Septembra, 2023
HomeZadrugicaDVIJE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Porodica se okupila, predmet koji je...

DVIJE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Porodica se okupila, predmet koji je ostavljen na grobu slama srca (FOTO)

Najpoznatiji i najuspješniji tekstopisac sa naših prostora, Marina Tucaković, preminula je na današnji dan prije tačno dvije godine. Marina je životnu bitku izgubila u KBC Dragiša Mišović, gdje je hitno prebačena nakon što joj je 14. septembra 2021. pozlilo. Marina je tada stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus čija je pandemija tada i dalje bila u jeku.

Na današnji dan se oglasio Marinin voljeni suprug, Aleksandar Radulović Futa, koji je otkrio da je posjetio njen grob zajedno sa najbližim prijateljima.

Futa je danas dao dvije godine svojoj supruzi, a ne krije da se tuga vremenom nije smanjila…

– Dali smo Marini dvije godine. Bili smo na groblju, unhappy smo se vratili kući – kratko je potvrdio Futa da uspomenu na suprugu ne prepušta zaboravu.

Marina Tucaković

Podsjetimo, Marina je 2018. godine saznala da boluje od karcinoma dojke, a ubrzo su doktori ustanovili da je riječ o malignom tumoru, te je Tucakovićeva ubrzo operisana. Marina je preminula poslije duge i teške bolesti prije dvije godine, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 mjeseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Na njihovom grobu nalazi se ikona Bogorodice koja u naručju drži malog Isusa, a simbolizuje najjaču vezu, između majke i djeteta.
Pretpostavlja se da je ikonu na grob donijela upravo Marina kada je ostala bez starijeg sina.

Marina Tucaković

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments