Srijeda, 27 Septembra, 2023
HomeZadrugica“IZGUBILI SMO BEBU POSLIJE DVA MJESECA” Sha iznio detalje iz braka sa...

“IZGUBILI SMO BEBU POSLIJE DVA MJESECA” Sha iznio detalje iz braka sa Vanjom, šokirao priznanjem – EVO ŠTA SE DESILO

Nenad Aleksić Šaza crnim stolom otvorio je dušu o braku sa Vanjom, koju javno moli da se ne razvode, već da daju svom braku drugu šansu.

– Jeste sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao cijelu priču ne što se braka tiče, naravno smo željeli i dijete da imamo pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovdej iskreno jer pričam pred ovim ljudima – rekao je Ša.

– Šta se te noći desilo? – glasilo je pitanje.

– Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želio cijeli život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigdje, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živio sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam unhappy. Trebao sam da je razumijem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol – kaže reper.

– Venčao si se, tvoji prijatelji su ti uveličali slavlje i imam utisak da smo te u jednom momentu videli najsrećnijeg do sada od kad si na ekranima. Živeli ste divan porodičan život, niste se odvajali i delovalo je da si našao svoju sreću. Šta se desilo? – pitala je Ivana Šopić.

– Jeste sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno smo želeli i dete da imamo pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde iskreno jer pričam pred ovim ljudima – rekao je Ša.

– Šta se te noći desilo? – glasilo je pitanje.

– Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam unhappy. Trebao sam da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol – kaže reper.

– Vrati se na tu noć – rekla je voditeljka.

– Nisam joj vjerovao kad kod roditelja ide, nisam imao povjerenje, a trebao sam. Time sam je malo udaljavao i pritiskao sam je. Mi smo krili to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Prvi put nešto što sam cijeli život želio i što su mi svi idioti i indijanci govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Posle dva meseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to cijeli život. Trebao sam da dam lufta, da dam prostora. I na kraju to je*eno veče kad je sa drugaricama izašla ja napravim frku, odreagujem katastrofalno i odem kod majke da prespavam. Vratim se i vidim popakovane stvari. Ja kao ja, svašta izgovorim, svašta bukvalno. Izgovaram riječi koje je*iga ono, takav sam kad prsnem. Naravno da sam moljakao svaki dan po cieli dan, volim tu ženu i stalo mi je do nje, braka, njenog djeteta, njene porodice koja je predivna. Sve je toliko savršeno da bi se zauvek odvojili. Je*eš riječi ja mogu da pričam šta god. Sve su karte kod nje, ljuta je i ima prava – dodaje zadrugar.

– Zbog čega nisi imao povjerenja? – pitala je Ivana

– Strah, samo strah. Mi smo 24/7 zajedno bilo gdje – rekao je Ša.

– Zbog čega je te večeri kad se spakovala došlo do problema? – pitala je Ivana

– Ta hladnoća. Nisam kapirao to tako, mislio sam da je moja bol veća jer ona ima dijete a meni se prvi put dešava. Bol je bol. Problemi su krenuli dok je bila trudna, posesivnost i ljubomora. Ja sam podnio zahtjev za razvod koji ću da povučem – priznao je.

(Blic.rs)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments