Nedjelja, 3 Decembra, 2023
HomeZadrugica“TO JE SMRAD SMRDLJIVI” Marija Kulić urnisala Ivana, progovorila i o malom...

“TO JE SMRAD SMRDLJIVI” Marija Kulić urnisala Ivana, progovorila i o malom Željku – Neće da čuje za oca!

Bivša zadrugarka, Marija Kulić je nakon medijske pauze progovorila o gorućim temama.

Ona je istakla da je prezadovoljna kako se ponaša njen unuk Željko, ali i dodala da je on sam odlučio da nema komunikaciju sa ocem Ivanom Marinkovićem.

Foto: Srbija Danas

– Mali Željko je tremendous. Druži se sa decom, ide na rođendane. Svi ga hvale, tremendous je. Nemam reči za njega koliko je dete za primer. Samo neka nam je živ i zdrav. Prezadovoljna sam Željkom – ističe Marija i govori kako Ivan više ne može da dođe za Niš kad on to poželi.

– Mogao je Ivan da dođe na naša vrata do poslednje emisije “Narod pita”. Zvao je Željka na video poziv, kad god je hteo. Međutim, istina je da od rođendana Željkovog deset dana ga nije pozvao. Međutim, kad je Ivan njega 11. dan okrenuo, Željko je rekao: “Neću Ivana”, jer se u tom trenutku igrao i nije želeo da remeti igru da bi pričao sa njim. Sutradan je isto zvao, međutim Željko neće da čuje za njega. Prišao nam je i rekao: “Pada mi mrak na oči kada mi spomeneš Ivana”. Dete od pet godina to govori. Miljana i ja smo se šokirale, međutim on takve reči upija iz vrtića – poručuje Kulićeva i dodaje:

Marija KulićFoto: ATA pictures

– Zašto je to rekao? Ja ne znam. Dete je samo osetilo da ga otac ne zove i samim tim neće da se čuje sa njim. Ivan ne može tek tako da dođe na vrata i priča sa Željkom. Čime sam ga ja uvredila da onakve stvari priča o meni? Psovao je mene, Sinišu… Da li misli da će mu se nakon svega neko javiti? Ostavili smo to na Željku da odluči kad poraste. Toliko od nas. Prelazila sam mu preko mnogih stvari koje je pričao. To je smrad, smrdljivi… – zaključuje Marija.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments