Nedjelja, 3 Decembra, 2023
HomeZadrugicaKONAČNO OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE KARLEUŠA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Nije zbog...

KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE KARLEUŠA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Nije zbog Cece već zbog onoga što nikad nije htjela da PRIZNA

Sukob između Jelene Karleuše i Saše Popovića oko gledanosti ne jenjava . Međutim, sada je Saša konačno odlučio da otkrije zašto Karleuša više nije član žirija.

Popović je otkrio da je pevačica napustila žiri iz razloga što je tražila nenormalnu figuru, što vlasnicima Granda nije odgovaralo, pa su na njeno mjesto doveli ni manje ni više nego Cecu Ražnatović.

– Žao mi je Jelene Karleuše, mogla je da ostane sa nama, ali je tražila neke nenormalne cifre, nismo se na to odlučili, prodali smo Grand, na njeno mjesto je došla Ceca i mislim da je to dva prsta u oku. , i da je to najviše boli. Žao mi je Jelena, još uvijek te volim, ali rastajemo. Bio si sa nama šest godina, ovo je takva poplava, ovo je hari kiri. – rekao je direktor Deda gostujući u Jutarnjem programu Pink TV.

Podsjetimo, poslije šest sezona Jeleninog suđenja u Zvezdama Granda, ona je napustila takmičenje i nikada nije poznat glavni razlog njenog odlaska. Zatim je u otvorenom pismu napisala da obožava Sašu

– Volim Saleta. Nažalost, istina je to što je rekao, istina je da sam kroz svoju karijeru bio banovan, što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Istina je i da mi je honorar za koncerte povećan za 300%. Tačnije, tri puta je veća. Sada sam najplaćeniji, da! Istina je da mi je pružio ruku kada niko nije hteo, ali sam zato radio šest godina bez dinara. Jer ja sam čestit i dobar čovjek koji zna cijeniti. Isplatio sam se. Vjerujem da jesam, da su Zvezde Granda imale najveći vrhunac i procvat sa mnom – napisala je Karleuša u svom obraćanju na Instagramu.

Kurir.rs

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments