Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaLJUBA PERUĆICA IZVADIO PRIJINU SLIKU, ŠOK U STUDIJU! Njegova reakcija zapanjila voditelja,...

LJUBA PERUĆICA IZVADIO PRIJINU SLIKU, ŠOK U STUDIJU! Njegova reakcija zapanjila voditelja, a onda je pomenuo i SVOJU TRUDNU ŽENU

Gost emisije Divan present na Kurir TV bio je pevač Ljuba Perućica. Njemu je voditelj Ivan Gajić postavio tri izazova na kraju emisije, a naročoto zanimljiv bio je posljednji.

Ljuba je, tada, naime, iz fijoke izvukao fotografiju trenutno najpopularnije pjevačice u regionu, Aleksandre Prijović. Sve to ne bi bilo nimalo neobično da se njih dvoje nisu zabavljali u prošlosti.

FOTO: KURIR TV

– Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti nekad postojale ružne reči, niti situacije, da unhappy kao ja neću da izvadim sliku i da ne pričam, pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao drawback ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve – otrkio je Perućica.

FOTO: KURIR TV

Voditelj Ivan Gajić bio je pozitivno iznenađen Ljubinom reakcijom, a još više ga je raspametio nastavak odgovora.

– Nisam bio u areni na koncertu. Moja žena Kaća je trebalo da ide umesto mene, u moje ime, ali pošto je ona već poprilično trudna, taj dan se nije osećala dobro, pa i danas kuka jšto nije otišla na koncert. A ja sam te nedelje imao katastrofu par dana zaredom i onda bi mi taj dan bio još jedan, onako… Katastrofa poprilična. Iz tog razloga nisam bio, ali sigurno ću biti na nekom sledećem – iskren je Perućica

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments