Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaBILAL DAO OTKAZ ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Jedan SUKOB je bio koban za...

BILAL DAO OTKAZ ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Jedan SUKOB je bio koban za njihov ODNOS – “Napustiću emisiju…”

Danas je poput bombe odjeknula vijest da je bivši učesnik “Zadruge”, Bilal Brajlović, dao otkaz na mjestu voditelja, što je on potvrdio putem svog Instagram profila.

Sve je iznenadila njegova odluka, a očekivano, odmah su krenula nagađanja šta je razlog ovakve odluke. Na mrežama su se odmah pojavila nagađanja da Bilal nije želio da sarađuje sa Dušicom Jakovljević, koja je prije nekoliko dana poslije 10 godina dala otkaz na televiziji Pink, budući da su imali konflikt tokom njegovog učešća u “Zadruzi”.

Naime, Dušica je svojevremeno najavila veliki povratak Brajlovića u “Zadrugu 6”, a u studiju je sve vrijeme bilo tenzično, a u jednom momentu je Jakovljevićeva zaprijetila Bilalu da će napustiti emisiju ukoliko se ne bude smirio.

Sve je počelo nakon što je Bilal u studiju pokazao “džentlmenski stav”, te istakao da Maju Marinković i Aleksandru Nikolić nije mogao da ima, samo onaj ko nije htio ili stigao. Brajlović tada nije ispoštovao Jakovljevićevu kao voditeljicu programa, već se upustio u raspravu sa njom, pa je ona odbrusila.

Bilal Brajlović

– Evo, ja ću sada napustiti emisiju, pa ti vodi – poručila mu je Dušica tada.

Nakon Bilalovog otkaza pokrenule su se spekulacije na društvenim mrežama da je Brajlović dao otkaz upravo zbog Jakovljevićke, s kojom je više puta imao burne rasprave pred milionima, međutim, ni jedno ni drugo se ovim povodom nisu oglašavali.

Dušica Jakovljević

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments