Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugica“Bebica kontaktirao Zolu prije ulaska u rijaliti i tražio POMOĆ” Procurili šok...

“Bebica kontaktirao Zolu prije ulaska u rijaliti i tražio POMOĆ” Procurili šok detalji, IMAJU JEDAN ZAJEDNIČKI CILJ?

Učesnica “Elite”, Miljana Kulić sve vrijeme od početka rijalitija svađa se sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom koji je vrijeđa i omalovažava joj porodicu, pa se obradovala kad je u “Elitu” došao Lazar Čolić Zola, nadajući se da razumije agoniju kroz koju prolazi.

Miljana ni ne sluti da su se njeni bivši ljubavnici urotili protiv nje.

– Bebica i Zola su se čuli prije ulaska u rijaliti, iako se nisu podnosili, sada ih je spojio zajednički cilj, a to je da unište Miljanu. Pa čak je i Ivan Marinković pohvalio Bebicu, svi su se urotili protiv nje, Ivan, baš kao i Zola, je imao razne okršaje i svađe sa Miljanom, ali od Bebice ovo niko nije očekivao jer znaju kako je srčano branio od svih i da je preko svega prelazio zarad nje. Unhappy je jasno da je sve bila maska, shvatio je da u rijalitiju može da opstane sam i pokazuje pravo lice. Zola se izletio i jednom prijatelju priznao da ga je Nenad kontaktirao prije ulaska i pitao da li bi mu pomogao i da svima dokažu da je Miljana luda i da je navdu da odlijepi tamo. On ide na kartu da će Miljana da napravi karambol, a da se on onda kod naroda opravda za svoje postupke – priča za Svet izvor koji je dobro obaviješten.

Miljana je Zolu odmah po ulasku pitala da joj bude prijatelj, jer joj je mnogo teško i svakodnevno plače, ali je dobila hladan tuš.

– Samo da se družimo. Niko me ne voli ovdje. Boli me duša, raspadam se, da li možeš da mi pomogneš da prevaziđem? To sam samo htjela da te pitam – rekla je Miljana na šta joj je Zola odgovorio da neće da se druži sa njom, pa je Kulićeva pobjesnila.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments