Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaObjavljena SMRTOVNICA Metjua Perija: Evo šta je navedeno u dijelu za uzrok...

Objavljena SMRTOVNICA Metjua Perija: Evo šta je navedeno u dijelu za uzrok njegove smrti

U čitulji stoji i da je Peri 38 godina radio u zabavnoj industriji kao glumac, a navedeno je i kako je sve potrebne informacije istražiteljima ustupio njegov očuh 

Nešto više od 13 dana, otkako je preminuo slavni glumac i član “Prijatelja”, Metju Peri objavljen je njegov smrtni record.

U dokumentu, koji je objavio Zavod za javno zdravstvo iz Los Anđelesa i koji je u posedu portala The Blast.

Navodi se da je konačni uzrok Perijeve iznenadne smrti “odložen” jer se čeka detaljna analiza njegovog toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

Piše i da je glumac preminuo 28. oktobra u 16:17 u svom domu u Los Anđelesu i da je njegovo beživotno tijelo pronađeno u džakuziju.

U čitulji stoji i da je Peri 38 godina radio u zabavnoj industriji kao glumac, a navedeno je i kako je sve potrebne informacije istražiteljima ustupio njegov očuh Kith Morison.

Podsjetimo, slavni glumac počiva pored velikana Holivuda, ali izgleda da njegovi najbliži za sada žele da se ovo mjesto drži u tajnosti, jer još nisu spremni za okupljanje javnosti na lokaciji gdje počiva holivudska zvijezda.

Holivudski glumac sahranjen je pored Keri Fišer, Debi Rejnolds, Majkla Klarka Dankana i Ronija Džejmsa Dija, pa je možda ovo jedan od razloga za privatnost.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments