Četvrtak, 29 Februara, 2024
HomeZadrugicaUŽAS za trudnu Aleks: “JADNICA koju dečko vara” Sramne tajne isplivale, a...

UŽAS za trudnu Aleks: “JADNICA koju dečko vara” Sramne tajne isplivale, a Nikolićeva samo što ne rodi ćerkicu?

Aleksandra Nikolić oprostila je Filipu Caru sve prevare, ružne riječi i nepromišljenje postupke kojima se ogriješio o nju, pa je prešla da živi u Crikvenicu. Ona pokušava da pronađe mir koji joj je sada neophodan.

Međutim, Maja Marinković tvrdi da se njihov život ništa nije promijenio – dok Filip izlazi i vara je sa kim stigne, Aleks ga kući trudna čeka.

– Ja mislim da je to prava ljubav, oni su rođeni jedno za drugo. Ne šalim se kad to kažem, ona je rijaliti jadnica. Ona ti je djevojka koja će da sjedi kod kuće, dok se on ok*rva, pa kad se vrati, ona će mu oprostiti. Pa ko ne bi volio takvu ženu? Priča u emisiji kako ju je tukao, kako je maltretirao, kako se dro*irao i onda se pomire, pa ko je tu lud? Maja je kriva što je on njoj slao poruke? Što je on meni slao poruke, ako je srećan sa svojom vjerenicom? Ja sam ga iskulirala kad me je zvao da idem u njegovo selo, ali uvijek imaš djevojke čiviluk, navikle su vjerovatno, to na poziv – govorila je Maja za medije, pa dodala:

– Toliko su u mulju, satkani su od laži i prevara, oni su rođeni jedno za drugo, ali me ne ugrožavaju. Dok oni prose na TikToku, ja putujem. Mislim ne razumijem. Okačiš prsluk koji košta 2.000 evra da bi ti ga fanovi kupili. Pa kako vas nije sramota? Ja koja sam žena, to sebi ne bih dopustila u životu – zaključila je Marinkovićeva.

Aleksandra Nikolić, Filip Car

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments