Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaBEZDUŠNOST Anite NA DJELU… Dok se Matora raspada od tuge zbog njene...

BEZDUŠNOST Anite NA DJELU… Dok se Matora raspada od tuge zbog njene prevare, evo GDJE JE ona OTIŠLA

Jovani se slošilo, pa je morala da popije i lijekove za smirenje.
Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da ju je supruga Anita Stanojlović prevarila, doživjela je nervni slom. Njih dvije su se satima svađale, a Anita je tek nakon nekog vremena priznala da se jeste dopisivala sa Mateom Automotive, koja je sinoć i ušla u rijaliti i Matoroj u lice otkrila sve što joj je Stanojlovićeva radila iza leđa posljednjih mjeseci.

Jovana je uspela da se presabere pred početak emisije “Pitanja novinara”, te je ispoštovala produkciju i gledaoce i iako je bila u lošem stanju, prisustvovala je emisiji i razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem kroz suze o čitavoj situaciji.

S druge strane, na sveopšti šok, Anita koja je sve i zakuvala, odlučila je da pred početak emisije ode da spava, ne mareći za Matoru kojoj nije bilo dobro! Kamere su snimile Anitu kako mirno spava u krevetu, dok se Matora kida i jeca i govori o izdaji i sramoti koju oseća i to pred kamerama.

Nakon što se emisija završila, u cik zore, Matora je popila tabletu za smirenje i legla je u krevet, a oko nje su bili njeni najbliži prijatelji Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša. Anita se baš u trenutku kada je Matora zahtevala odmor setila kako bi želela da priča sa njom, te je sela na krevet pored i svojim prisustvom je urnisala još više.

Anita je i tada pokazala bezdušnost na djelu, pa je sve vrijeme sjedela na krevetu iako su joj svi govorili da se skloni, jer Matoru uznemirava samo njeno prisustvo i ne želi da je vidi. Na kraju je i obezbeđenje moralo da reaguje, a nakon što su zadrugari čitavih pola sata molili Anitu da se skloni i pusti Matoru da se odmori jer joj je zaista loše, Anita nije željela ni da čuje, već je potpuno hladno i dalje insistirala da bude tu.

Njeno ponašanje je dovelo do toga da Matora jedva ustane iz kreveta i premjesti se u rehab, kako bi mogla da odmori i odspava.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments