Utorak, 27 Februara, 2024
HomeZadrugicaIskoristite današnji dan, donosi promjene baš svima: EVO ZAŠTO JE DANAS NAJMOĆNIJI...

Iskoristite današnji dan, donosi promjene baš svima: EVO ZAŠTO JE DANAS NAJMOĆNIJI DAN U GODINI

Danas je 11. novembar sasvim poseban dan. 

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju posjeduje je izvanredna. 11. novembra vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas univerzum može podržati budu potpuno otvoreni.

Tako kaže numerologija koja broj 11 opisuje kao izuzetno moćan broj, odnosno kombinaciju brojeva 11 i 11 kao nevjerovatno moćan spoj duhovnog buđenja i moćnih početaka (11 je sam po sebi broj početka, intuicije, preokreta).

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata – fizičkih i duhovnih – manifestujete nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije – snove koji dobijaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, univerzum vam signalizira da ste na dobrom putu – da ono što tražite traži vas, piše na blogu “Sage Godness”.

Na ovaj dan, od svih dana, vrijeme je da sanjate najnevjerovatniju viziju svog života ili najkompatibilnijeg partnera kojeg možete zamisliti i pustite da ta vizija postane stvarnost, jer sa svemirom na vašoj strani, sve je moguće.

11. novembra treba da potražite magiju iznutra. Ne potcjenjujte svoje veštine i sposobnosti. Držite um otvorenim za nove mogućnosti i ostvarite svoje najluđe snove. Na ovaj moćan dan manifestacije ispoljite svoje želje ili prizovite ljubav.

Prije nego što počnete da manifestujete svoje želje, važno je da se zapitate zašto želite da se to dogodi. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u univerzumu – svjetlost i sjenku, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju blizanačku dušu. Veza blizanačkih duša je veza koja ne odražava samo ono što volimo na sebi, već i lekcije koje moramo da naučimo da bismo dublje i autentičnije razumeli i upoznali svoju dušu. Ne možete se sakriti od snage blizanačkih duša – znaćete kad vidite svoju jer će biti kao da gledate sebe.

I što je izuzetno važno, promjene koje možemo da iniciramo najčešće su pozitivne. Preokreti koji mogu da usledi ne prevazilaze naše mogućnosti nego nam samo daju šansu da iskočimo iz rutine i usudimo se da poželimo i dobijemo nešto više.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments