Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaPjevačica IZBAČENA IZ GRANDA: “Popović mi je rekao da ne plačem, ja...

Pjevačica IZBAČENA IZ GRANDA: “Popović mi je rekao da ne plačem, ja NIŠTA NISAM skrivila”

Vijest je saznala iz medija.
U domaćim medijima je prije nekoliko godina kao bomba odjeknula vijest da je tada popularna pevačica Slađana Đorđević poznatija kao Bucka izbačena iz “Grand” produkcije.

Ona je tek nedavno prilikom jednog gostovanja otkrila da je ove vijesti saznala iz medija, te je priznala da nije znala ko je tu priču plasirao u novine.

– Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih riječi i dela – rekla je Bucka.

Bucka kaže da nikada nije željela da ispita šta se zapravo dogodilo tada i priznaje da je zahvalna Grandu na svemu što je doživela od početka karijere do danas.

– Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka i dodala:

– Ponosna sam što sam učestvovala u „Zvezdama Granda“, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kilograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, „Nemoj Bucka da plačeš“. Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška – priznala je ona za “Grandonline”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments