Četvrtak, 7 Decembra, 2023
HomeZadrugicaSMIŠLJENO je sve odrađeno – Prvo oglašavanje Matorinog brata, dao svoj sud...

SMIŠLJENO je sve odrađeno – Prvo oglašavanje Matorinog brata, dao svoj sud nakon javnog skandala “UPOZORAVAO sam je…”

Sinoć je u emisiji “Pitanja novinara” voditeljka Ana Radulović ugostila i Mateu Automobile, koja je iznijela detalje odnosa sa Anitom Stanojlović zakonitom suprugom Jovane Tomić Matore i pokazala poruke koje govore u prilog tome da je Stanojlovićeva sve vrijeme radila iza leđa svojoj partnerki. U jednom trenutku došlo je do suočavanja Matee i Jovane, te su imale priliku da razriješe sve ono o čemu se spekulisalo od početka “Elite”.

Prevara za koju je saznala tokom večeri Matoru je dovelo do potpunog rastrojstva i razočarenja u voljenu osobu s kojom je do juče sve delila. Portal Srbija Danas kontaktirao je sa porodicom Tomićeve, a njen brat Nikola Tomić izneo je svoj sud.

Jovana Tomić Matora, Nikola TomićFoto: Privatna arhiva

– Delimično jesam iznenađen, pogotovo što je u pitanju ženska osoba, a ne muškarac. Krivo mi je zbog Jovane, nisam se nadao svemu tome, ali sam je upozoravao jer nisam verovao da će sve to da traje. Mi se njoj ne mešamo u život tako da nisam hteo mnogo da pričam na tu temu, ako je ona tako izabrala – rekao je Nikola za portal Srbija Danas, a onda se nadovezao na to kakav je odnos imao sa Anitom:

– Bili smo u korektnim odnosima, viđali smo se po njihovom izlasku iz prošle sezone. Bila je okej, nismo nešto mnogo ni komunicirali, izgleda da je promućurna dosta, sve je to smišljeno rađeno. Nije mnogo iznosila o sebi, niti je ulazila u neke teme i razgovor, ali generalno smo imali okej odnos – rekao je Matorin brat, pa se osvrnuo na to kako je njihova porodica prihvatila Anitu:

– Dosta je tu bilo polemike, ja sam i na jednoj i na drugoj strani. Sve ove godine Jovaninog boravka u rijalitiju oni su protivnici toga, ali ja to smatram njenim poslom. Jovana nije htela da meša porodicu kada je venčanje u pitanju, ja sam trebao da budem na venčanju, ali je i moj odlazak za Crnu Goru odložen u poslednjem momentu. Oni su Anitu prihvatili sedam dana pred njihov ulazak u “Elitu”, supruga, Dunja i ja nismo bili taj dan kada je Anita došla na upoznavanje i ručak. Rođendan joj je bio pre par dana, slali smo čestitke i poklone, nikakvih problema nije bilo – rekao je Nikola, a za kraj smo ga potali šta bi poručio Jovani da može:

– Rekao bih joj da smo prošli mnogo gore stvari porodično i da bude smirena. Platila je još jenu životnu školu, da nastavi sa svojim poslom, pošto ja njen biravak u rijalitiju smatram poslom, kad bude izašla onda ćemo pričati – zaključio je Nikola Tomić za portal Srbija Danas.

Jovana Tomić Matora, Nikola TomićFoto: Privatna arhiva

Podsjetimo, za portal Srbija Danas oglasila se i Matorina bivša djevojka Sanja Stanković:

– Ćao, nikome se nisam oglašavala, niti davala izjave. Tako će i ostati. Prethodnih par meseci svi su me ispitivali u vezi Matore, niti šta znam, niti me iskreno zanima – bila je kratka i jasna Stankovićeva.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments