Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugica“Tjerala je Matoru da kupi stan na njeno ime!” – Đedović nikada...

“Tjerala je Matoru da kupi stan na njeno ime!” – Đedović nikada brutalnije komentarisao Anitinu drskost

“Terala je Matoru da kupi stan na njeno ime!” – Đedović nikada brutalnije komentarisao Anitinu drskost, ne vjerujući do čega je dovedena njegova dobra prijateljica zarad ljubavi.

Od sinoć Belu kuću potresa skandal i krah braka Matore i Anite. Nakon suočavanja Jovane i Matee Automobile, sve je krenulo nizbrdo za ovaj novopečeni bračni par.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Marko Đedović danas je otkrio do unhappy nepoznate detalje Matorinih i Anitinih planova, otkrivši kako je Stanojlovićeva pokušala da “nasamari” svoju suprugu.

– Je l’ ste čuli da je ova (Anita) htela da kupe stan u Kruševcu?! Pa da bi mogle da dele posle, da bi Matora prenela na nju taj stan jer je stanovnik Kruševca. Zamisli ti to da Matora ovde plavi sa trošnim srcem i da zarađuje, majka joj bolesna, a ova hoće da joj kupi stan za majku i braću – rekao je Đedović izrevoltirano.

– Ovo je baš životna situacija – rekla je Kačavenda.

– Milena, ti ne znaš tu sreću kada je ona sinoć krenula tamo, kao ovu da nap**i da reši, ova joj viče: “Piju, piju, volim te”. Klošarka folirantska. Je l’ moguće bre ovo?! – pitao je Đedović.

– Znaš ti kad je meni Anita rekla za aferu “jogurt”. Kaže da je neko optužio prošle sezone da je ukrala nešto Matoroj, kaže da je pogodilo što sam je ja optužila jer kao Matora može samo da sanja da će ona da ukrade nešto…Stvarno, ne da mi nije bila namera, mogla sam da ćutim – rekla je Kačavenda.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments