Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaTOPI SE U NJENOM ZAGRLJAJU! EMOTIVNI MOMENTI DŽEJLE RAMOVIĆ: Pjevačica usred nastupa...

TOPI SE U NJENOM ZAGRLJAJU! EMOTIVNI MOMENTI DŽEJLE RAMOVIĆ: Pjevačica usred nastupa zagrlila ovu djevojku! Evo ko je ona (FOTO)

Džejla Ramović rasplamsala je sinoć atmosferu u Tuzli svojim energičnim nastupom pred hiljadama ljudi.

U crnom miniću i čizmama, popularna pevačica je zablistala na bini i svojim pesmama, ali i hitovima kolega, priredila žurku za pamćenje. Posebno ludilo nastalo je kada je zapjevala čuveni hit Aleksandre Prijović “Dam, dam, dam”, zbog kog su svi počeli da skaču i pjevaju sa njom uglas. Međutim, u jednom trenutku uslijedila je veoma emotivna scena.

FOTO: PRINTSCREEN

Tokom cijelog koncerta, kako prenosi Grand, Džejla je imala podršku jedne djevojke koja je bila smještena u prvom redu. U pitanju je djevojka koja vodi jedan od Džejlinih Instagram profila na društvenim mrežama i koja joj je dugogodišnji fan. Nakon što je pjevanje došlo kraju, Džejla je čvrsto zagrlila djevojku.


FOTO: PRINTSCREEN

– Ovaj osjećaj ne mogu rečima da opišem. Hvala ti jedina na svemu, volim te neopisivo. Još sam u šoku! Samo želim da kažem da sam ponosna što je moje srce izabralo tebe – poručila je pjevačica što je sve dirnulo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments