Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaPOTPUNO RAZBUCAVANJE TRULIH BRAKOVA I SVAĐE – Mlad MJESEC u Škorpiji 13.novembra...

POTPUNO RAZBUCAVANJE TRULIH BRAKOVA I SVAĐE – Mlad MJESEC u Škorpiji 13.novembra donosi HAOS

Mlad Mjesec nam uvijek donosi odličan interval za postavljanje novih navika, rutina ili temelja, pa ako kojim slučajem postoje neke stvari u vašem životu koje vam više ne odgovaraju, koje vas frustriraju, sa kojima se već duže vrijeme nalazite u izazovu, ovo će biti fanstastičan interval da se naprave određene izmene kao i da se uspostavi tj postaviti zdrav balans u životu.⁣

Mlad Mjesec u znaku Škorpije želi da mislimo svojom glavom, da shvatimo šta želimo da radimo i kuda želimo da idemo, bez uticaja drugih, društva ili straha od toga šta drugi misle. Niko ne zna šta je bolje za nas od nas samih.

Teme ovog Mladog Mjeseca svakako će biti povezivanje sa svojim emocijama, partnerski odnosi kao i bračne priče i veze. Između ostalog bićemo pozvani da preispitamo sopstvene vrijednosti, ko smo, šta smo, šta želimo kao i da otpustimo od sebe tj da se oslobodimo stvari koje nam nameću drugi u smislu da živimo po njihovim pravilima odnosno kako oni žele.

Ovaj mlad Mjesec sigurno će unijeti nježne, slatke i emotivne vibracije u kolektiv. Ne zaboravite da se znak Vage odnosi i na pravdu, odnose i poštenost što će definitivno ovaj mlad mjesec da čini sjajnim vremenom za započinjanje novih veza, a kako je Vaga znak ravnoteže, siguran sam da će mnogi nastojati da u ovom periodu unesu više ravnoteže u svoj život.

Kada imama Mjesec u Škorpiji tu svakako dolazi do preispitivanja starih navika, uverenja i ponašanja kao i nalaženje novih načina da napredujemo i budemo svoji. Misli su te koje nam tokom ovog mladog Mjeseca mogu praviti najviše problema a ponajviše pitanje ”Da li želiš da uživaš u životu ili želiš da budeš učauren i zakopan u već postojećim problemima”? Dakle ovo je svakako odličan trenutak za novi početak, novi begin, inicijativu i okretanje novog lista.

Pošto će noćno nebo sada biti najtamnije u cijelom mjesecu, koristite ga kao simbol za putovanje u sebe. Zatvorite oči, duboko udahnite, stavite ruku na srce i zapitajte se – Šta trenutno osećam?

Jednostavna praksa poput ove može vam pomoći da se povežete sa svojim duhom, telom i umom. Ne komplikujte; ne pretjerujte. Provedite neko vrijeme povezujući se sa sobom i gledajte kako vaše autentično JA počinje da govori. Gledajte kako vaša unutrašnja mudrostpreuzima sve više i više.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments