Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaMATORA OD RIJALITIJA UZELA 500.000 €, A SVE JOJ U RASULU: Ovo...

MATORA OD RIJALITIJA UZELA 500.000 €, A SVE JOJ U RASULU: Ovo je njen porodični dom u Železniku! Oronula kapija, kuća bez fasade… (FOTO)

Jovana Tomić Matora već godinama učestvuje u rijalitijima, a jednom prilikom otkrila je i koliko je novca zaradila za vrijeme provedeno u Bijeloj kući u Šimanovcima.

– Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 eura za nedjelju dana prosječno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 eura za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da vjerujem da sam 60.000 eura potrošila na izlaske – izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

Naime, tokom Matorinog učešća u Zadruzi, ekipa Paparaco lova jednom prilikom snimila je kako izgleda dom Tomićevih u Železniku.

Jovana Tomić Matora
Ispred kuće može se primijetiti stara ograda, kao i da je kuća nadograđivana.

Jovana Tomić Matora
Podsjetimo, Matora se ovog ljeta vjenčala sa Anitom Stanojlović, sa kojom je vezu započela upravo u Zadruzi, a trenutno u rijalitiju ponovo prolazi kroz težak interval, s obzirom na to da su se pojavile informacije da ju je Anita prevarila.

Jovana Tomić Matora
Ljubavnica Anite Stanojlović otkrila je i da je dobijala eksplicitne fotografije sa dana vjenčanja, kao i da je malo falilo da na samom činu izusti “ne”.

Jovana Tomić Matora
Učesnica Elite željela je da tetovira kapljicu vode koja je podsjeća na Mateu, a prepiske koje su puštene u javnost pokazuju sve detalje prevare.

Blic

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments