Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaMatora počela sa RASKRINKAVANJEM Anite – Oplela po njoj i iznijela sav...

Matora počela sa RASKRINKAVANJEM Anite – Oplela po njoj i iznijela sav PRLJAV VEŠ, slijedi haos

Jovana Tomić Matora razgovarala je sa Mionom Jovanović o Aniti Stanojlović i svemu što je saznala od Matee Automobile o Aniti.

Ona je meni prebacila što sam ja pisala toj Saneli, uzela mi telefon i zapenila od besa, a moje dopisivanje je bilo drugarski, a ona se dopisivala sa ovom da ide kod nje u banju – govorila je Matora.

– Ona je rekla da se plašila da prekine dopisivanje – dodala je Miona.

– Ma kako su se one dopisivale, Matea prekinula vezu od 7 godina zbog nje. Ona je meni pravila lažne frke tok veze da bi sebe prala – govorila je Matora.

Jovana Tomić MatoraFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Rekla je kao da će da te pusti neko vreme da se iskuliraš jer ona ne može bez tebe, a ako se ne pomirte da će da napravi haos – rekala je Miona.

– Nikada u životu joj ne bih prošla preko svega. Njoj je jedni spas da uđe ta devojka i da uđe u vezu sa njom, ako se to ne desi ona ispada ozbiljna ku*avam je*aće se sa svima. Ja neću biti sa njom nikada – rekla je Matora.

Anita TomićFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Meni je bilo čudno što je ta riba stalno u našim lajvovima. Isrekno to nisam očekivala. Ona je mene napala kada sam ja pisala Matei šta ona stalno radi u našim lajvoima – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments