Petak, 8 Decembra, 2023
HomeZadrugicaNajzad progovorio i OTAC UBICE IZ KRUŠEVCA i otkrio KAKO JE DOŠLO...

Najzad progovorio i OTAC UBICE IZ KRUŠEVCA i otkrio KAKO JE DOŠLO DO KRVOPROLIĆA

Bili smo u Velikoj Drenovi, radili oko kalema, kada me je pozvao sin i rekao da je “sredio obe i da će sebe da sredi”.

– Nisam verovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza mene kolima, kada sam se okrenuo, video sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo…

Ovo za medije kaže otac muškarca koji je jutros teško ranio ljubavnicu, a potom ubio ženu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

– Sa suprugom se sudski nije razveo, bili su zajedno 30 godina, izrodili dve divne ćerke, imaju četvoro unučadi… Ne znam šta mu je sve to trebalo. Pričao sam mu da nije u redu što je počeo da živim sa tom drugom ženom, ali nije me slušao. Bili su u dugovima, stalno se zaduživao. Pomagao sam koliko sam mogao, ali imam i drugog sina, nisam mogao više… Ovo je strašna nesreća – kaže nesrećni čovek.

Povrijeđenoj ženi se ljekari bore za život.

– Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba. Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika-Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt – rekla je doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments