Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaŠOK! MAJA MARINKOVIĆ SPAKOVALA CIJELI ORMAN ZA ŠIMANOVCE: Pogledajte PUN kombi crnih...

ŠOK! MAJA MARINKOVIĆ SPAKOVALA CIJELI ORMAN ZA ŠIMANOVCE: Pogledajte PUN kombi crnih DŽAKOVA, čak 28, STARLETA spremna za Elitu

Starleta Maja Marinković uskoro ulazi u “Elitu”, a njen otacTaki Marinković i ove sezone je ispraća i pruža punu podršku.

Naime, pripreme za ulazak u rijaliti su već uveliko u toku, a dok Maja uživa u posljednjim satima napolju, njen otac zadužen je za pakovanje i transport njene odjeće i ličnih stvari.

Poznato je da učesnici svoju garderobu unose u crnim džakovima, ali je Maja iz sezone u sezonu ubjedljivi pobjednik kada je u pitanju količina stvari koje unese na imanje.


FOTO: PRINTSCREEN

Taki je sada usnimio kako spakovane stvari koje nisu mogle da stanu u njihov automobil, već je morao da iznajmi veliki kombi kako bi nasljednici obezbijedio sve što je željela da ima u “Eliti”.

– 28 punih džakova, evo, da ne pomislite da je prazno – rekao je Marinković dok je snimao kombi pun vreća sa Majinim imenom i uz video napisao: “Haos je počeo”!

Inače, Maja je krajem ljeta išla na povećanje zadnjice, a kako je izvor blizak starleti otkrio, ona nije zadovoljna rezultatom, piše Blic.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments