Ponedjeljak, 26 Februara, 2024
HomeZadrugica“Kačavenda je SVE SLAGALA” Aca Bulić otkrio sve o ULASKU U ELITU...

“Kačavenda je SVE SLAGALA” Aca Bulić otkrio sve o ULASKU U ELITU i odnosu sa Anom Ćurčić

U posljednje vrijeme dosta se nagađalo o odnosu Ace Bulića i Ane Ćurčić. Nakon što je Ana napustila “Zadrugu”, njih dvoje su priznali da su uplovili ponovo u vezu. Međutim, ubrzo su krenule da kruže glasine da su raskinuli. Bulić je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Anom. Aca je priznao da li bi pristao da uđe u rijaliti ukoliko mu bude ponuđena ogromna suma novca. Izjavio je da je Milena Kačavenda slagala da je on nekada maltretirao Anu.

– Ana Ćurčić i ja smo u tremendous korektnim odnosima. Ona je deo mene, moja prva ljubav, živeli smo deset godina zajedno. Imali smo fenomenalne trenutke i trgediju koja nas veže. Karmički je vezana za mene. Nekad sam joj pomagao, par puta, ali dugo je nisam video do “Zadruge”. Uvek ću biti tu za nju do kraja života – rekao je Bulić.

Bulić se zatim osvrnuo i na Zvezdana Slavnića, bivšeg dečka Ane Ćurčić.

– Znam ga, šmekerčića kojeg su jurile devojčice. Ta njihova veza, sve je delovalo normalno. Bio sam izneađen kad je sve u “Zadruzi” krenulo da se odvija kako se odvijalo – rekao je on.

Milena Kačavenda je u rijalitiju tvrdila da je Aca tukao Anu tokom njihove veze, a on je unhappy prokomentarisao te optužbe.

Ana Ćurčić, Aca BulićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sve što je rekla je laž. Rekla je da sam okupljao žene koje su maltrenirane, zbog politike. Ja sam bio apolitčan ceo život. Ma sve su laži. Ja sam je upoznao kad je Ana ušla u “Zadrugu”. Mislim da ona priča o sebi, a ne o meni. Sve je laž, ništa nema veze s istinom. Nikad nisam rekao ružnu reč o toj ženi. Ja ne želim nju da vređam. Neka bude da je iz neznanja iskontruisala neke stvari o odnosu između Ane i mene. Ona kao bila prisutna kad se nešto dešavalo, a nije nas ni poznavala kad smo bili zajedno – ispirčao je Bulić.

Bulić nema želju da uđe u rijaliti i ne bi pristao ni kada bi mu se ponudila ogromna suma novca.

– Ma nema šanse. Za mene u ovoj priči novac nije vrednost. Moja reakcija je bila da zaštitim Anu i da su me zvali u “Zadrugu” ušao bih bez dinara, samo da njoj pomognem. Moje učešće u celoj toj priči se završava kad je ona izašla iz “Zadruge”. Provalače me unhappy kroz sedmicu, ali to je samo da se priča… Nije mi prvi put da se neko koristi mojim imenom da bi sebi napravio neku priču – rekao je on.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zorica Marković i Aca Bulić želeli su da otvore kafanu, a on je sada otkrio šta ih je spriječilo.

– Hteo sam da uđem u tu priču punim srcem. Poštujem je i volim je, a znam je i pre rijalitija. Pogotovo kako se zaštitnički odnosila prema Ani. Nisam uspeo da obezbedim to što sam hteo da bismo otvorili kafanu. Ali radićemo na tome i voleo bih da budem associate s njom u budćnosti, da uživamo, da se zezamo – otkrio je on.

Kruže priče da je Aca Bulić zaveo pola estrade, a on je sada odgovorio na sve te glasine koje kruže o njemu.

– Moj džetlmenski kod ne dozvoljava mi da odgovorim. Pola su laži, imena koja se pominu jesu moje poznanice. A s kim sam stvarno bio, ne bih da ti odgovorim. Ja sam s time zadovljan, a to su danas zauzete žene i ne bih da kvarim nekome intimu i da pričam takve stvari – izjavio je on.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments