Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaSEJI KALAČU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA? Pjevač žestoko kažnjen zbog prijetnji vlasnici kafane...

SEJI KALAČU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA? Pjevač žestoko kažnjen zbog prijetnji vlasnici kafane iz Zagreba

Pjevaču prijeti zatvorska kazna zbog prijetnji upućenih ugostiteljki iz Zagreba.

Seju Kalaču Opštinsko državno tužilaštvo u Novom Zagrebu je poslije prijave Sonje Jović za prijetnje smrću izrekao hitnu mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom.


Foto: Youtube printscreen/Grand Manufacturing

Ova informacija potvrđena je za Grand od strane Sonje Jović koja je njihovoj redakciji dostavila i rješenje.

Prema zvaničnim informacijama, vlasnica kafane Sonja Jović je Seja Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, nakon čega su pjevaču određene mjere opreza koje podrazumijevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Ukoliko Sejo prekrši rješenje, očekuje ga zatvorska kazna. U slučaju nepridržavanja mjera opreza iste će se zamijeniti istražnim zatvorom, stoji u rješenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu.

Tokom ispitivanja u policiji, osimnjičeni Sejo Kalač porekao je kazneno djelo za koje se tereti i naveo da se te noći nalazio u kafiću u blizini Sonjine kuće koju je njegova supruga prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do Sonje kako bi istu nekretninu vidio, kao i da je tom prilikom Sonja vikala na njega i psovala ga.

Pevač tvrdi da Sonji nije pijretio, kao i da nije bio u alk.o.h.o.li.sanom stanju i da je te večeri popio samo dva piva.

Sejo je na ispitivanju pred dežurnom zamenicom tužioca priznao da je Sonji opsovao majku, ali da joj nije prijetio bombama i smrću, kao što ona tvrdi.

Za srbijanske medije oglasila se i Sonja Jović i istakla da je zadovoljna rješenjem tužilaštva.

– Unhappy mogu mirno da spavam. Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota – rekla je ugostiteljka iz Zagreba i osvrnula se na demant koji je Sejo dao za “Grand”.

Podsjetimo, vlasnica kafane optužila je pjevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je prijetio smrću, kao i da je nazvao četničkom ku*vom, te ga je zbog toga prijavila policiji.

– Sejo je došao taksijem mrtav pijan, uralao je da mu vratim kuću,nazivao me je četničkom kur*om, ali je pas bio pušten, pa nije mogao da uđe. Pljunuo je psa i gađao ga flašicom konjaka, ili šta je već pio. Ja sam zvala policiju zbog pretnji i uvreda, ali dok su oni došli, web optimization je u taksi i otišao – rekla je Zagrepčanka i dodala da je naredni pokušaj zastrašivanja od strane pjevača bio ove godine u maju.


Foto: Youtube printscreen/AmiG Present

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments