Nedjelja, 3 Decembra, 2023
HomeZadrugica“UDARILA ME JE, napravila mi je PAKAO od života” Anitin bivši muž...

“UDARILA ME JE, napravila mi je PAKAO od života” Anitin bivši muž regaovao na teške optužbe

Odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović je postao glavna tema u Beloj kući nakon što se saznalo da se Anita nedjeljama dopisivala sa tiktokerkom, Mateom Automobile. Jovanu je najviše pogodila činjenica da je Anita na dan njihovog vjenčanja razmjenjivala poruke i fotografije sa Mateom. Ovo je kap koja je prelila čašu, pa je riješila da se razvede.

Anita je prošle godine tokom učešća u “Zadruzi” optužila bivšeg muža da ju je zlostavljao, a tada se i on oglasio za domaće medije. Bojan je istakao da je ona sve slagala, a onda je optužio nju da je ona njega maltretirala i da ga je ošamarila kada je saznala da se on dopisivao sa drugom djevojkom. Žalio se da mu je branila da viđa dijete u početku i da od tog momenta su ušli u borbu za starateljstvo.

– Hoću pre svega da kažem da je slagala da sam joj bio muž, ali i za brojne druge stvari – rekao je na početku Bojan:

– Upoznali smo se u kafiću, sažalio sam se na nju mesec dana posle upoznavanja. Majka ju je navodno izbacila iz kuće, a ja sam je primio kod sebe. Ona je na početku naše veze zatrudnela. Nakon dva do tri meseca smo raskinuli. Vratila se kući i od tada kreće borba za starateljstvo. U početku je branila da viđam dete, a kako joj se približavao njen ulazak u rijaliti, tako je i popustila i dozvoljavala mi da se i ja brinem o njemu. Ja se pitam kakva je to majka, ostavi dete i ode u “Zadrugu”. Dogovor je bio da ostavi novac majci pre ulaska, ali to nije uradila, tako da je sav teret pao na mene i na moju porodicu. Nju ne zanima dete, htela je da se odrekne – rekao je tada Bojan za “Kurir”.

Anita StanojlovićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Bojan je tada istakao da mu je Anita napravila drawback i da ga je sramota zbog nje.

– Par puta sam je sreo u gradu nakon raskida, nisam joj se javljao. Ona mene apsolutno ne zanima. Lagala je i napravila je drawback, kako meni tako i mojoj porodici. Pričala je da smo završili vezu jer sam je tukao, a ja nikad u životu nisam fizički nasrnuo na nju. Ona je zapravo mene fizički maltretirala, ali i u poslednje vreme psihički. Jednom mi je našla poruke sa prijateljicom i lupila mi šamar. Napravila mi je pakao od života! Svi mi se smeju na ulici zbog nje, i gledaju me kao ludaka. Misle da sam se iživljavao nad njoj, a zapravo je ona mene maltretirala. Čak me je i jednom udarila jer je našla poruke sa drugom devojkom. Ranije je bila normalna i onda je odjednom propala. Uhvatila se lošeg društva, droge, šta znam. Sa njenom majkom sam u dobrim odnosima, ali nju ne želim da vidim više ikad u životu – pričao je bivši Anitin accomplice.

Anita StanojlovićFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

Podsjetimo, Anita je jednom prilikom je u rijalitiju otkrila da je bila primorana od bivšeg da pobjegne.

– Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna. Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto – požalila se Anita jednom prilikom u “Zadruzi”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments