Subota, 9 Decembra, 2023
HomeZadrugicaJeziva proročanstva “Nostradamusovog nasljednika”: OVO JE JEDNA OD NAJVEĆIH OPASNOSTI ZA ČOVJEČANSTVO

Jeziva proročanstva “Nostradamusovog nasljednika”: OVO JE JEDNA OD NAJVEĆIH OPASNOSTI ZA ČOVJEČANSTVO

Ispod Područja 51 u SAD-u postoji niz podzemnih tunela koji vode do portala u druge dimenzije. On će se otvoriti 2023. godine, predviđa Atos Salome, poznat i kao “Nostradamusov nasljednik”.

Tvrdi da je ono što se nalazi ispod područja 51 “nevjerovatno moćno i opasno”.

“Taj portal može vas voditi između dimenzija i kroz vrijeme”, kaže Atos.

Ovaj Brazilac tvrdi kako je u prošlosti predvidio dolazak korona virusa, smrt kraljice Elizabete… A uvjeren je kako Antarktik skriva “najveću tajnu”, piše Every day Star.

“Postoje tajne koje još nismo otkrili. Ovaj misteriozni kontinent možda i skriva dokaze o drevnoj i naprednoj civilizaciji. Postoji teorija da se ispod leda nalaze velike strukture”, tvrdi Brazilac.

Jedna od najvećih opasnosti koju vidi za čovječanstvo je umjetna inteligencija. Tvrdi kako bi ljudi uskoro mogli izgubiti kontrolu nad umjetnom inteligencijom, što bi imalo užasne posljedice i moglo dovesti do kraja čovječanstva kakvog poznajemo.

“Ne znamo motivaciju umjetne inteligencije. Možda je kontroliše i nešto što nije ljudski”, upozorava moderni Nostradamus, prenosi 24sata.hr.

U posljednjem proročanstvu za britanske medije poručio je kako vidi odlazak kralja Čarlsa s trona, ali kako ne očekuje da ga tamo zamijeni princ Vilijam.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments