Četvrtak, 29 Februara, 2024
HomeZadrugicaŽIVOT MI JE ŽENA UPROPASTILA, DA JE VIDIM VIŠE NEĆU: Miljana javno...

ŽIVOT MI JE ŽENA UPROPASTILA, DA JE VIDIM VIŠE NEĆU: Miljana javno urnisala Mariju Kulić, nije birala riječi, SKANDAL!

Miljana Kulić kivna na majku Mariju

Miljana Kulić dobila je jutros napad plača, a sve zbog svoje majke Marije Kulić. Naime, Miksi je istakla da joj je, citiramo, majka Marija uništila život.

– Život mi je žena upropastila ako je istina da je pisala to što kaže, da je vidim više neću! Ali tako mi i treba, sve se vraća, sve se plaća! Jao! Pišeš ti! Ko tebi daje za pravo da pišeš bilo kome, i produkciji, i fanovima… Ko tebi daje za pravo to da radiš, bre – kukala je Miljana na sav glas i dodala kroz suze:

– E unhappy idem kući, stvarno idem kući, jao Bože, jao! Idem kući! Ko daje za pravo toj ženi da piše bilo šta dok sam ja u vezi, pa naravno da će da priča ovako jer je povrijeđen! Život mi je uništila moja majka

– Ali Miljana ti si se je*ala sa mnom kad si bila u najbrutalnijim odnosima sa njim, ne prebacuj krivicu – dodao je Zola.

– Ja to tek unhappy saznajem, osjećam grižu savjesti, ne mogu više da budem ovdje i kraj! Pisala je ljudima svašta za njega i on je to vidio i razočarao se i zato i priča da je ona ku*va i svašta… Moja majka mu je davala lažnu nadu da sve s tobom radim zarad rijalitija! Znaš šta bi unhappy sebi uradila, tek unhappy me sve stiže! Nikad neću naći nekog ko me toliko voli i ko će toliko da brine o meni, a ja nisam znala to da cijenim – jecala je Miljana, pa dodala:

– Cijeli svijet ga je ismijavao zbog mene i mog ponašanja, i treba sve ovo da mi radi.

– Mene to ne zanima stvarno, moraš se zbog toga sama isplakati.
– Što ne budeš pored mene jer mi je teško.

– Ne mogu jer je meni to bolesno!

– A nije ti bolesno što sam bila s tobom dok sam bila s njim.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments